FOTOPRINT - Gelimiteerde oplage

Malborough Sounds

195,001.275,00

Wissen

In de serie Van Buiten en binnen toont Jelle IJntema de wereld op haar mooist. Landschappen, stadsgezichten en reisfoto’s van Nieuw-Zeeland om naar te blijven kijken, om bij weg te dromen, om in te verdwalen.

Beschikbaar in de volgende formaten en oplages:

Formaat 40 x 100 cm. – gelimiteerde oplage van 15 ex.
Formaat 60 x 150 cm. – gelimiteerde oplage van  8 ex.
Formaat 70 x 175 cm. – gelimiteerde oplage van 5 ex.

Wordt afgedrukt als Fine-art print op 310 grs. Hahnemühle Photo Rag Bright White*. – Kan worden opgeplakt op 4mm dibond** (Aluminium) voor een mooie en strakke uitstraling. Wordt geleverd incl. ophangsysteem. – Prijs voor inlijsten achter glas/museumglas is op aanvraag. Inclusief echtheidscertificaat.

* Hahnemühle Photo Rag Bright White 310 grs. is een helder wit papier van 100% katoen. Het geeft prachtige contrastrijke afdrukken zowel kleur als zwart-wit. Het bevat een laag gehalte aan optische witmakers (OBA’s). Het is daarnaast zuurvrij en ph-neutraal wat een lange levensduur waarborgt. Al met al de meest geschikte papiersoort om juist deze foto op af te drukken!

** Dibond Aluminium dibond is een hoogwaardig materiaal dat bestaat uit drie lagen: de middelste laag is van hard plastic en de twee lagen aan de buitenkant zijn van aluminium. Samen zorgen ervoor dat er een zeer sterke, vlakke en vormvaste ondergrond ontstaat waarop heel goed een afdruk te verlijmen is. Hierdoor krijg je, in combinatie met het verborgen ophangsysteem, een afbeelding die voor de muur lijkt te zweven. De strakke lijnen en de prachtige details maken dat een foto op dibond in elk modern interieur uitstekend tot zijn recht komt!

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Afmetingen Niet beschikbaar
formaat-materiaal
Formaat

40 x 100 cm., 60 x 150 cm., 70 x 175 cm.

Afwerking

Fine-art print Dibond, Fine-art print

Description

Malborough Sounds

Toevoegen aan winkelwagen
Wissen